FerrettiYachts670NewCruising_0008_32820.jpg

GODA NYHETER!

GODA NYHETER

Nu i veckan går flyttlasset från Danderyd till nya lokaler i Täby Centrum.Vi flyttar till ett showroom inne i centrumet på plan 2 bredvid H&M. Vi kommer att ha en egen del i garaget på plan -3 för begagnade bilar och lagerbilar på nästan 600 kvm. Ett administrativt kontor kommer även att finnas.

I takt med att köpmönster ändras så har vi likt andra aktörer i bilbranschen insett att det är vi som ska röra oss runt våra kunder, inte tvärtom – Täby Centrum har idag 13 miljoner besökare per år.

Callismas verkstad kommer att flytta ett stenkast ifrån Täby Centrum till Linjalvägen 8 i Arninge. Där kommer vi att serva vår märken DS Automobiles, Koenigsegg, Karma Automotive, Corvette, Camaro och Cadillac. Vi tar även emot andra märken och är specialister på Aston Martin och Rolls Royce där vi har längst erfarenhet i landet av att serva dessa bilar.

Kom förbi oss i Täby Centrum så snart vi öppnat showroomet och prata bil med våra säljare! Antingen om du vill köpa eller går i tankar på att sälja din bil så finns vi där för att hjälpa dig. Ni når oss som vanligt via vårt telefon nr 08-7551515 eller vi email. Välkommen till oss på Callisma!

Med vänlig hälsning,Team Callisma